Gala Tineretului Clujean 7.0 || Empower

Tineri creativi, idei inovative, rezultate cu impact la nivelul comunității întregi – despre asta este fiecare ediție a Galei Tineretului Clujean. 

Evenimentul tradiție al Federației Tinerilor din Cluj, ajunge anul acesta la cea de-a VII-a ediție, un an în care își propune să aducă și mai aproape de comunitatea clujeană proiectele și inițiativele cu și despre tineri. 

Gala Tineretului Clujean este o inițiativă ce oferă șansa organizațiilor și structurilor de tineret din județ să fie puse în lumina reflectoarelor, celebrând tinerilor care își găsesc motivația de a se conecta și implica în comunitate, și care, prin eforturile depuse contribuie activ la dezvoltarea acesteia, atât la nivelul segmentului pe care îl reprezintă cât și dincolo de acesta.

Cluj – Napoca, orașul tinerilor

Județul Cluj este într-o continuă dezvoltare, putând fi descris ca un ecosistem dinamic. În tot acest apanaj comunitatea de tineret joacă un rol esențial, tinerii, prin activitățile și inițiativele derulare fiind promotorii unei gândiri a schimbării, schimbare centrată pe nevoile ecosistemului pe care îl reprezintă. 

Anual, la nivel județean, dar mai concentrat în Municipiul Cluj-Napoca se desfășoară o multitudine de proiecte pe diverse arii de interes, proiecte care au drept scop dezvoltarea comunităților de tineret. 

Ambiția noastră este ca prin intermediul Galei Tineretului Clujean, să scoatem la lumină toate aceste inițiative transformative. 

Gala Tineretului Clujean ediția 2023 se va desfășura în 21 noiembrie, începând cu ora 19:00, în incinta Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” în Sala de Spectacole.

 

Organizațiile și structurile de tineret pot înscrie proiecte în următoarele categorii: 

  1. Mediu și Sustenabilitate
  2. Sănătatea și bunăstarea tinerilor
  3. Formare profesională
  4. Incluziune și diversitate
  5. Cultură
  6. Educație formală și non-formală
  7. Inițiative pentru mediul rural
  8. Inițiative noi – proiecte aflate la prima ediție

  

𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙖𝙣𝙪𝙡 𝙖𝙘𝙚𝙨𝙩𝙖 𝙨𝙪𝙣𝙩:

Premiul pentru cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri 

Premiul pentru cel mai bun proiect axat pe sănătatea mentală și emoțională a tinerilor

Premiul de popularitate

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Visit Cluj, BCR și în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.

Gala Tineretului Clujean începe în

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)