Gala Tineretului Clujean

Gala Tineretului Clujean este un eveniment care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din județul Cluj.
Gala Tineretului Clujean este un eveniment care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din județul Cluj. Acest eveniment este organizat de Federația Tinerilor din Cluj, care își propune investirea în tineret pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă și susținerea comunităților de tineri din Cluj.

Gala Tineretului Clujean este o gală a celebrării tinerilor care își găsesc motivația în dezvoltarea de noi proiecte și care au inițiative de dezvoltare a comunităților de tineri și studenți din Cluj-Napoca și județul Cluj.

Cluj – Napoca, orașul tinerilor

Este bine cunoscut faptul că orașul Cluj Napoca este o comunitate caracterizată prin spirit tânăr, prin entuziasm și dinamism. Anual, se desfășoară o multitudine de proiecte pe diverse arii de interes, proiecte care au drept scop dezvoltarea comunităților de tineret. Prin intermediul acestei gale, dorim să le aducem recunoștință, într-un cadru festiv, tuturor celor care aduc un plus de valoare comunității clujene, prin proiectele și implicarea de care dau dovadă.

Gala Tineretului Clujean va avea loc în data 2 Decembrie, începând cu ora 19:00, tinerii frumoși și implicați în comunitatea clujeană, lucrători de tineret, entități care desfășoară proiecte cu impact pozitiv asupra tinerilor clujeni, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului privat angrenați în activități de tineret se vor întâlni într-un context inedit. Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Gala Tineretului Clujean începe în

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)